Pagina's

Over Pim

Wie is Pim?
Doddig he?

Ik ben een studente. Ik kom van overal en nergens, en studeer in Limburg. 't Is daar tof. Ik heb een lieve vriend die ik Jaffie noem. Jaffie vindt dit niet zo erg, want hij vindt Pim wel leuk.
Ik hou van fröbelen, maar dan bijna maniakaal veel. Zo heb ik eigenlijk altijd wel een breiwerkje in mijn tas zitten.

Ik moest me maar eens vervelen.

Waarmee breit Pim?

Naalden, natuurlijk! Oftewel priemen :). Ik brei het liefste met metalen priemen, maar heb me ooit op ebay een hele set bamboenaalden gekocht en die zijn ook wel fijn, al zijn ze niet glad genoeg voor acryl. Een tip: als uw naalden niet glad zijn, haal ze dan eens over uw hoofdhuid. Dat voelt nog plezierig ook, en dan zijn ze gesmeerd. Wel vrij vettig, maar kom.

Qua vezels ben ik een semi-snob. Ik denk om mijn portemonne dus voel me zeker niet te schoon om met acryl te breien. Maar wees eerlijk... zo alpaca of kasjmier... jawadde dadde.

Waarmee naait Pim?

Thuis hebben we twee naaimachines: een Medion uit de Aldi en een geweldig toffe trapnaaimachine van mijn grootmoeder.

                                          Dit is ze niet.

Op mijn kot heb ik ook een naaimachine, en die is effectief van mij. 't Is een tienjarige Necchi met overdreven felle kleurtjes, waar ik 's avonds de hoes van af haal zodat ik vanuit mijn bed naar mijn machine kan kijken. Om maar niet te zeggen dat ik er ferm gelukkig mee ben.

                                                                 Dit is voor alle duidelijkheid wél de Necchi.


Wat iedereen altijd al wou weten over Pim...
... Moet u vooral vragen.